Swarm İçin Yeni Özellik Geldi

Swarm uygulamasına gelen güncelleme ile uygulamaya yeni özellikler entegre edildi. Gizlilik bölümüne gelen güncellemelerin nasıl kullanıldığına ve ne işe yaradıklarına dair detaylı incelemeye yazımızda yer verdik.

Swarm’ın Yeni Gizlilik Özellikleri


Son yılların popüler uygulamalarından birisi olan Swarm, pek çok kullanıcının kısa sürede gözdesi haline geldi. Uygulamaya yapılan yeni güncellemeyle birlikte yeni bir özellik de entegre edilmiş oldu. Kullanıcıların bulundukları yerlerin bildirimlerini yaptıkları ve konum bazlı bir sosyal medya platformu olan Swarm’a yeni gelen güncelleme ile gizlilik bölümünde bazı değişiklikler yapıldı.
Gidilen yerlerde check-in yapılmasına, etkinlikler oluşturulmasına, planlar organize edilmesine, arkadaşlarla buluşmalar ayarlanmasına, gidilecek mekanları arkadaş isimleri etiketlenerek buluşmalara davet edilmelerine ve kullanıcıların çevrelerinde bulunan arkadaşlarıyla rekabet etmelerine olanak tanıyan Swarm uygulaması, yeni güncellemesiyle birlikte arkadaş ayarlarında aktif hale getirdiği önemli bir özelliğe yer verdi.

Swarm’ın Gizlilik Ayarlarındaki Arkadaş İstekleri Bölümü Nasıl Kullanılıyor?


Kullanıcıların gizliliğine önem veren Swarm uygulaması, bu yeni güncelleme ilke bu kez de arkadaşlık isteklerinde kısıtlama yapılabilmesini sağlama yolunu kullanıcılarına sundu. Uygulamada bulunan gizlilik ayarlarından kullanıcılar, arkadaşlık isteklerini yalnızca tanıdıkları kişilerle sınırlı hale getirebilecekler. Tanıma ihtimali bulunulan kişilerin dışında kimse artık arkadaşlık isteklerini ayarı aktif hale getiren kullanıcılara yapamayacak.
Swarm uygulamasının gizlilik bölümünde yer verilen arkadaşlık istekleri sekmesinin altında artık iki seçenek bulunacak. ‘Herhangi biri’ ve ‘Sadece arkadaşlarımın arkadaşları’ seçeneklerinin bulunduğu bu kısımda ‘Sadece Arkadaşlarımın Arkadaşları’ seçeneğinin işaretlenmesiyle gelen arkadaşlık istekleri de kısıtlanmış olacak. Kullanıcılar böylelikle sahte istek olarak da bilinen ve can sıkan arkadaşlık isteklerinden de kurtulmuş olacaklar. Ayrıca gizlilik bölümünde mesajlar seçeneğinin altında yer verilen ‘Sadece arkadaşlar’ ve ‘Arkadaşlar ve Onların Arkadaşları’ seçeneklerinden birisi seçilerek de alınan mesajlarda kısıtlama tercihi yapılabilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*